malé logo vlavo Ilustrácia Pala Hammela - Martin Adamko Život a tvorba Diskografia Fotogaléria Koncerty Kontakt
DiskografiaNoty
 
Rok vydania Názov albumu Reedícia      
1969 Zvoote zvonky 1993
1969 Pokoj vám (nevydané) 1998
1970 Pavol Hammel a Prúdy 1995
1972 Som š?astný, kei ste š?astní 1997
1972 Zelená pošta 1993
1973 Š3ahaeková princezná 1994
1975 Hráe 1996
1976 Na II. programe sna 1993
1978 Stretnutie s tichom 1998
1980, 1979 Faust a margréty / Vrabec vševed spolu 1999
1981 Eas malín 2000
1983 Dnes už viem 2000
1989 Všetko je inak 1998
1993 Labutie piesne 2000
 
 
 
            © ARS NOVA spol. s r.o., Design & Programming: TRIAD, s.r.o. 2005.